H Αποπλάνηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Παρασκευή 29 Αυγούστου 20140 σχόλια

-Αγαπητέ Πρόεδρε δεν τον αντέχω άλλο. Εγώ κάνω ότι μπορώ να προσελκύσω τουρίστες υψηλού (οικονομικού) επιπέδου στην Ελλάδα και ο Μιλτιάδης με το Λιμενικό μας φορτώνουν όλη την πλέμπα των μεταναστών. Δεν τον αντέχω άλλο...Θα πρέπει να μας πει εάν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα της πατρίδας ή όχι. Δεν είναι κατάσταση αυτή...


Ο Σαμαράς άκουγε την οργισμένη Ολγα να περνάει γεννεές 14 τον υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την αδυναμία του να φυλάξει με αποφασιστικότητα τα σύνορα της χώρας. Ο πρωθυπουργός είχε αρκετούς μπελάδες στο κεφάλι του. Σε καμμία περίπτωση δεν ήθελε να προσθέσει έναν ακόμη.
-Ολγα, νομίζω ότι πρέπει να τα βρεις με τον Μιλτιάδη. Είναι καλό παιδί και της αστικής τάξης. Η οικογένειά του παραδοσιακά στελεχώνει την ΝΔ. Δεν είναι δυνατόν δύο προβεβλημένοι υπουργοί να έχουν τόσο κακές σχέσεις μεταξύ τους. Θα σου πρότεινα να περάσετε ένα Σ/Κ τα δυο σας στο μυστηριακό νησί της Πάτμου...Τώρα κιόλας παίρνω τον Μιλτιάδη...

Πράγματι ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον Μιλτιάδη και αφού του εξήγησε τους λόγους της οργής του, πρότεινε στον υπουργό του να μοιραστεί ένα σαββατοκύριακο με την Ολγα στη Πάτμο.
Ετσι και έγινε. Ο Μιλτιάδης ακύρωσε 1007 ραντεβού που είχε με διαφορετικά κορίτσια-ανάμεσα στα οποία το μισό Λιμενικό-και έστειλε μήνυμα στην Ολγα Κεφαλογιάννη.
Λιγο αργότερα ένα φουσκωτό του Λιμενικού θα έπαιρνε τους δύο υπουργούς από την Μαρίνα της Βουλιαγμένης με προορισμό το πανέμορφο και μυστηριακό νησί της Πάτμου.
Η Ολγα επειδή έφυγε βιαστικά από το σπίτι φορούσε μόνο ένα μαγιό: To συγκεκριμένο που έγινε διάσημο από τις φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο στα social media.
Ετσι ο τυχερός Μιλτιάδης είχε όλο το χρόνο στην διάθεσή του να απολαμβάνει την καλλίγραμμη Ολγα. Εκείνη αρχικά ήταν πυρ και μανία μαζί του αλλά στην συνέχεια ηρέμησε κάπως.
Οταν έπεφτε το σούρωπο άρχισε να κρυώνει. Η αγκαλιά του Μιλτιάδη την περίμενε ορθάνοιχτη.
Εκείνη κούρνιασε στα μπράτσα του Μιλτιάδη ο οποίος παρότι δεν είναι μπασκετμπολίστας είναι πιο γυμνασμένος από τον Κικίλια.
Ο Μιλτιάδης γυμνάζεται τακτικά στα σουβλάκια της Βουλιαγμένης
 
 


Οταν έφτασαν στην Πάτμο ο αξιωματικός του φουσκωτού τους οδήγησε σε μια παραλία-καβάτζα στην οποία ήταν χτισμένο ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία του νησιού.
Ετσι η Ολγα δεν χρειάσθηκε να εμφανισθεί μόνο με το μαγιό της στο λιμάνι και να προκαλέσει αμαρτία στους αθώους και βαθιά θρησκευόμενους κατοίκους.
Για την ώρα είχε βαλθεί να αποπλανήσει μόνο τον Μιλτιάδη με απώτερο σκοπό να του αρπάξει το υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας!
Η Ολγα έψησε τον Σαμαρά πως με την ίδια στο Ναυτιλίας όλοι οι μεγάλοι Έλληνες εφοπλιστές θα βάλουν ελληνική σημαία στα πλοία τους και στο τέλος οι εφοπλιστές θα σώσουν την Ελλάδα με υπουργό της Ολγα.
Ο Σαμαράς ήταν με το μέρος της. Δεν ήθελε όμως να πληγώσει τον Μιλτιάδη και άφησε την ίδια να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
Ετσι όπως σημειώναμε σε προηγούεμνη ανάρτησή μας η Ολγα επιδόθηκε σε τελετές αισθαντικού προσηλυτισμού επιδόθηκε η Ολγα Κεφαλογιάννη στην διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της στο άγιο νησί της Πάτμου.
Μοναδικό θύμα τού προσηλυτισμού της ο υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος ανυπεράσπιστος αφέθηκε στο μυστηριακό κόσμο της Ολγας.
Καθώς εκείνη φορούσε το κάτω μέρος του μαγιό της, ο ατυχής Μιλτιάδης παρακολουθούσε έκθαμβος τις αισθαντικές εικόνες να διαδέχονται η μία την άλλη με την διακριτικότητα που ταιριάζει σε έναν τζέντλεμαν (βλέπε χούφτωμα Χριστίνας Παππά) σαν τον Μιλτιάδη.
Ο τελευταίος κρατούσε την πετσέτα μπάνιου της Ολγας γύρω από την μέση της καθώς εκείνη αντικαθιστούσε το εξίσου μικροσκοπικό εσώρουχο με το χαβάιν τρόπικ μαγιό της.
-Ολγα κάνε γρήγορα, υποφέρω..., ακούστηκε κάποια στιγμή ο Μιλτιάδης.
Για κακή του τύχη δεν υπήρχε κάπου κοντά κορίτσι του Λιμενικού, ώστε ο Μ. να εκτονώσει την υπουργική λάβα για περισσότερη παραγωγικότητα σε ένα τόσο κρίσιμο υπουργείο.
Οταν η Ολγα ολοκλήρωσε την περιβολή παραλίας ο Μ. άφηνε ανακουφισμένος έναν αναστεναγμό...Εκείνη γύρισε προς το μέρος του και του ψιθύρισε με μια αισθησιακή βραχνάδα στη φωνή της
-Μιλτούκο μου, θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Θέλω να αλλάξουμε υπουργεία. Να πας εσύ στο Τουρισμού κι εγώ στο Ναυτιλίας...
.Τι να σου πω κορίτσι μου. Δεν μπορώ να αρνηθώ. Μου έχεις κόψει την ανάσα... kourdistoportocali.com/

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS